Kako deluje Uniqly?

Sistematično, nadzorovano in pregledno

Projekt je podprt s strani EU in Republike Slovenije

Potencial v priporočilnem sistemu Uniqly sta videla tudi Republika Slovenija in Evropska unija. V mesecu marcu je bilo podjetje UNIQLY d.o.o. z blagovno znamko Uniqly uspešno pri prijavi na javni razpis “P2” Slovenskega podjetniškega sklada.

Image

Priročno in
narejeno le zate

Naš cilj je zagotoviti prirejen program prehranskih dopolnil tvojim individualnim potrebam.

1. Vprašalnik

Vprašalnik je zasnovan tako, da s čim manj vprašanji zbere tiste ključne podatke o tebi, ki jih potrebujemo za preverjanje primernosti prehranskih dopolnil.

Image

2. Napreden algoritem

Algoritem na podlagi zbranih podatkov pripravi tvoje priporočilo. Med drugim upošteva tvoj spol, starost, dieto, stopnjo aktivnosti, življenski stil, alergije, življensko okolje in priporočene dnevne vnose posameznih mikro in makro hranil.

Image

3. Personalizirano priporočilo

Priporočilo ti bomo predstavili na enostaven in razumljiv način. Vseboval bo le tista prehranska dopolnila, ki so primerna tvojemu načinu življenja. Tako želimo znatno znižati vpiv ugibanja pri izbiri.

Image

4. Enostavna oddaja naročila

Priporočena dopolnila lahko z enim klikom dodaš v košarico in opraviš nakup. Da ti jih ne zmanjka, lahko izbereš tudi trimesečno naročnino. Tako bo tudi cena nekoliko nižja.

Image

5. Pregled naročila

Zagotoviti ti želimo visoko kakovost tako storitve kot samih izdelkov, zato vsako naročilo pred izdajo temeljito pregledamo. Za vsakega izmed izdelkov imamo vso potrebno dokumentacijo in certifikate, saj le tako lahko zagotavljamo vrhunsko kakovost vsakega posebej.

Image

6. Personalizirano pakiranje

Vsa dopolnila, ki jih potrebuješ v dnevu, ročno zapakiramo v personalizirane dnevne vrečice in jih vstavimo v praktično kartonasto škatlo.

Image

7. Dostava

Paket dopolnil prejmeš direktno na svoj dom. Ob sklenitvi naročnine je dostava kamorkoli po Sloveniji brezplačna.

Image

8. Ostanimo v stiku

Ker vemo, da se tvoje potrebe lahko spremenijo, želimo s teboj ostati v stiku. Tako ti lahko prehranska dopolnila prilagajamo po potrebi.

Image

Postani naročnik, splača se…

Namesto enkratnega nakupa lahko pri nas skleneš tudi
mesečno naročnino. Tako bomo lažje poskrbeli, da ti vitaminov in mineralov ne zmanjka.

– 20 %
+ BREZPLAČNA DOSTAVA
ob sklenitvi naročnine