Brezplačna dostava pri sklenitvi naročnine

Seznam pogostih vprašanj

Na tej strani smo zbrali do sedaj najbolj pogosta vprašanja, ki smo jih prejeli. Če pa imaš še kakšno vprašanje, na katerega spodaj nismo odgovorili, nam piši. Se že veselimo tvojega vprašanja!

Odgovora na tvoje vprašanje ni med njimi?

V spodnji obrazec vnesi svoje vprašanje skupaj s podatki, in eden izmed članov naše ekipe ti odgovori v najkrajšem možnem času.

Vse, kar vemo, tudi povemo

Kaj je Uniqly?

UNIQLY je tvoj osebni spletni nutricionist. Pomaga ti pri izbiri prehranskih dopolnil, ki so prilagojena izključno tvojim zahtevam in ciljem.
Izbrana hranila ti pošljemo na dom v obliki paketov za dnevno uporabo, v katerih so zbrani vsi vitamini, minerali in ostala prehranska dopolnila, ki jih potrebuješ.

Kako deluje?

Priporočilni sistem temelji na algoritmu, ki je bil razvit s pomočjo strokovnjakov s področja farmaije, medicine in nutricionistike. To pomeni, da so vsa priporočila rezultat poglobljenega znanja in najnovejših raziskav o delovanju in učinkih posameznega prehranskega dopolnila.
Če želiš prejeti tvoje osebno priporočilo, te vabim, da izpolneš vprašalnik, v katerem te vprašamo o vaših življenskih navadah, zdravju in ciljih. Na podlagi pridobljenih informacij algoritem pripravi seznam priporočenih prehranskih dopolnil, ki jih potrebuješ za boljše počutje in optimalno zdravje.
Več o tem kako deluje, si lahko prebereš tukaj.

Kdo smo?

Smo skupina podjetnikov, programerjev, farmacevtov, nutricionistov in zdravnikov, ki si želi rešiti težavo pri izbiri prehranskih dopolnil. Več o ekipi in naši zgodbi si lahko prebereš tukaj.

Ali imate tudi fizično trgovino?

UNIQLY na spletu obratuje 24/7/365. Rešitev smo razvili, ker želimo ljudem omogočiti najbolj enostaven, priročen ter v epidemiji COVID-19 tudi varen dostop do prehranskih dopolnil – z enako izkušnjo, kot bi jo dobili pri pogovoru z nutricionistom na štiri oči.
Tako, da zaenkrat je odgovor “ne, nimamo fizične trgovine”.

O prehranskih dopolnilih

Ali UNIQLY izdeluje lastna dopolnila?

Formulacije za naša prehranska dopolnila smo oblikovali skupaj s priznanimi strokovnjaki. Prehranska dopolnila so izdelana v priznanem in uveljavljenem laboratoriju ter ustrezajo najvišjim standardom varnosti in kakovosti.

Kje lahko najdem podatke o dopolnilih?

Vsak izdelek v naši spletni trgovini je opremljen s celovitimi opisi in povezanimi raziskavami. Vsaka pošiljka prav tako vključuje karton s prehranskimi vrednostmi in navodili za uporabo.

Ali so vaša dopolnila primerna za vegetarijance in vegane?

Vsak izdelek je opremljen z označbo, ali je primeren tudi za vegane oziroma vegetarijance. Prizadevamo si, da zadovoljimo potrebe vseh naših kupcev, zaradi česar tudi redno dopolnjujemo našo ponudbo. V primeru, da željene informacije ne najdeš, se za več informacij o primernost izdelkov obrneš na naš oddelek za pomoč uporabnikom.

Kako lahko ugotovim, ali sem alergičen na dopolnila?

Vsak izdelek vsebuje tabelo o alergenih – podobno kot jih dobiš ne meniju v restavraciji. Poleg tega lahko morebitne alergije označiš tudi v vprašalniku, kar pomeni, da ti ne bomo priporočili izdelkov, ki vsebujejo zate alergične snovi.

Od kje prihajajo sestavine za vaša prehranska dopolnila?

Sestavine prihajajo s celega sveta, proizvodnja in testiranje izdelkov pa poteka v Sloveniji in Evropski Uniji. Prizadevamo si, da čim več naše ponudbe vsebuje organsko pridelane sestavine in so del pravične trgovine.

Ali lahko vzamem dopolnila z zdravili?

Nekatera zdravila lahko vplivajo na učinkovitost prehranskih dopolnil. Predlagamo, da se za več pojasnil obrnete na vašega osebnega zdravnika.

Kdaj v dnevu naj vzamem dopolnila?

Vsakem izdelku so priložena tudi natančna navodila za uporabo. Ta vključujejo tudi podatek, kdaj je priporočeno uživanje posameznega hranila.

Kje naj hranim dopolnila?

Vsak Uniqly kupec prejeme njemu prirejen priročen dozirnik, v katerem so shranjena vsa prehranska dopolnila. Dozirnik je potrebno hraniti na sobni temperaturi, predlagamo, da v dnevnem prostoru.

Ali lahko testno preiskusim dopolnila preden postanem vaš naročnik?

Seveda, preden skleneš naročnino lahko opravite enkraten nakup, s katerim boš dobili/a dovolj prehranskih dopolnil za 30 dni uporabe. Kasneje pa se lahko odločiš za več različnih naročniških paketov ali pa še enkrat izpolneš vprašalnik in prilagodiš tvoj nutricionistični načrt.

Ali lahko vzamem vsa dopolnila, ki jih moram zaužiti v dnevu, naenkrat?

Vsak izdelek ima priložena navodila za uporabo, ki vsebuje tudi podatek o tem, kdaj je posamezno prehransko dopolnilo potrebno vzeti.

O naročnini

Kako deluje moja naročnina?

Trenutno lahko izbereš trimesečni naročniški paket. Paket s prehranskimi dopolnili dobiš enkrat mesčno – še preden ti zmanjka stare zaloge – na dom po pošti. Lahko si povsem brez skrbi, redna dostava je naša prioriteta.

Ali lahko naročim prehranska dopolnila samo za en mesec?

Da, lahko. Pri oddaji naročila v spletni trgovini označi možnost enkratnega nakupa, s katerim prejmeš prehranska dopolnila za 30-dnevno uporabo.

Koliko prehranskih dopolnil dobim v paketu?

Na dom ti pošljemo kompakten kartonski dozirnik, v katerem je shranjenih 30 dnevnih vrečkic z vsemi prehranskimi dopolnili, ki jih za dobro počutje potrebuješ.

Koliko prehranskih dopolnil dobim v paketu?

Paket s prehranskimi dopolnili prejmeš nekaj dni preden ti zmanjka vrečk v staremu dozirniku. V vsakem primeru nikoli ne ostaneš brez izdelkov.

Prehranska dopolnila mi bodo zmanjkala preden bom dobil nova. Jih lahko dobim prej?

Seveda, piši nam in bomo uredili. Ob tem naj sicer poudarimo, da priporočamo upoštevanje navodil o uporabi in priporočenih dnevnih odmerkih.

Dopolnila niso zame. Ali jih lahko vrnem?

Lahko. Prej nas lahko tudi pokliči ali pa nam piši, morda ti lahko pomagamo.

Ali lahko začasno ustavim naročnino?

Da, lahko. Najlažje tako, da pišeš naši ekipi za več informacij.

Ali lahko dodam v paket dopolnila, ki niso bila priporočena?

Brez težav! Potem ko odgovoriš na naš vprašalnik, boš lahko v spletni trgovini dodal/a oziroma spreminjal/a seznam priporočenih hranil. Če želiš, se lahko pred tem posvetuješ tudi z našo ekipo strokovnjakov o tem, zakaj misliš, da določen izdelek zate ni primeren in ali zanj obstaja nadomestek.

Ali lahko sam sestavim paket?

Da, tudi to je možno. Obišči naš seznam izdelkov v spletni trgovini, kjer imaš dostop do visokokakovostnih vitaminov, mineralov in ostalih prehranskih dodatkov, ki jih potrebuješ v svojem življenju.

Ali je vaša embalaža prijazna do okolja?

Vse, kar ti pošljemo (dozirnik in vrečke s prehranskimi dopolnili), je možno reciklirati. Prizadevamo si tudi, da bo embalaža kmalu tudi popolnoma razgradljiva.

Ali je vaša embalaža prijazna do okolja?

Da, tudi med naročniškim obdobjem lahko spreminjaš svoj izbor prehranskih dopolnil. Kontaktiraj našo ekipo za več informacij.

O plačilu

Koliko moram plačati?

Cena paketa je odvisna od števila prehranskih dodatkov in vrste izdelkov. To pa je tudi vse kar plačaš. Uporaba priporočilnega sistema / vprašalnika je namreč povsem brezplačna.

Kakšne so možnosti plačila?

Uniqly prehranska dopolnila lahko plačate prek Paypala, s kreditno kartico, po povzetju ali prek bančnega nakazila. Trudimo pa se dodati tudi nove možnosti plačil.

Ali lahko plačam po povzetju?

Da, lahko. Metodo plačila izbereš med nakupnim procesom.

Ali lahko spremenim metodo plačilo v času naročniškega obdobja?

Da, lahko. Piši nam in bomo spremenili metodo plačila glede na tvoje želje.

Ali lahko dobim račun na podjetje?

Tudi lahko. Pišite naši ekipi za več informacij.

O dostavi

Kam vse lahko pošljete pakete?

Dostavljamo praktično povsod. Ob nakupu določiš naslov za dostavo, ki jo opravljamo v sodelovanju s Pošto Slovenije in GLS. Možna je tudi dostava v izbran paketomat.

Ali pošiljate v tujino?

Pošiljamo tudi v tujino, najraje v države Evropske unije, kjer plačilo carine ni potrebno. Če želiš lahko paket s prehranskimi dopolnili pošljemo tudi na drugi konec sveta, svetujemo pa, da se prej pozanimaš o carinskih dajatvah in ostalih davkih. Pa še to: zaradi omejitev pri dostavljavcih plačilo po povzetju v tujini ni možno.

Koliko traja, da dobim paket po Sloveniji?

Tvoj paket bo dostavljen v enem ali dveh delovnih dnevih po odpremi. Do odpreme paketa pa lahko traja tudi do tri delovne dni, saj moramo tvoj paket najprej izdelati le zate.

Ali lahko spremenim naslov za dostav?

Lahko ga spremenite – tudi po opravljenem nakupu; v tem primeru se dostava lahko podaljša za en delovni dan.

Kakšna je cena dostave?

Dostave v primeru naročnine na Uniqly naročniške pakete ni. V primeru enkratnega nakupa pa je poštnina 3,9 EUR.

Paketa nisem dobil. Kaj lahko storim?

V tem primeru piši naši ekipi oziroma dostavljavcu. Kontakt dostavne službe lahko preveriš v elektronskem sporočilu, ki si ga prejel/a ob nakupu.

Paketa nisem dobil. Kaj lahko storim?

Sledilno številko z vsemi informacijami o tvojem paketu lahko najdeš v elektronskem sporočilu, ki s ga prejeli ob potrditvi odpreme. V primeru, da je tam ni, nam piši.

O tvojem Uniqly računu

Ali se moram nujno registrirati, če želim prejeti prehranske dodatke?

V primeru enkratnega nakupa, lahko naročilo oddaš kot Gost, pri čemer registracija ni potrebna.

Ali se moram nujno registrirati, če želim prejeti prehranske dodatke?

V primeru sklenitve naročnine, pa je potrebna registracija. Na ta način boš najlažje dostopal/a in po potrebi spreminjal/a podatke o dostavi, metodi plačila ali izdelkih, ki jih prejemaš.

Pozabil sem geslo. Kaj zdaj?

Brez skrbi! V oknu za vpis uporabniškega imena in gesla klikni na »pozabljeno geslo«. Na tvoj elektronski naslov bomo poslali povezavo za spremembo gesla.

Ali so moji podatki na varnem?

Vsi tvoji osebni podatki so obravnavani v skladu z GDPR smernicami. Podatki so prav tako anonimizirani in nikoli ne bodo uporabljeni v marketinške oziroma promocijske namene brez vašega izrecnega dovoljenja.

Imaš vprašanje? Poglej naša najbolj pogosta vprašanja.

Ni odgovora med vsemi pogostimi vprašanji?

V obrazec vnesi svoje vprašanje skupaj s podatki, in eden izmed članov naše ekipe ti bo odgovoril.

Napiši nam

Če imaš kakršna koli vprašanja o prehranskih dopolnilih ali našem priporočilnem sistemu, nam kar piši. No, piši nam tudi kar tako 🙂 Se že veselimo tvojega sporočila!

Pošlji nam sporočilo

Sledi nam na Instagramu

UNIQLY vizualna zgodba na socialnem omrežju, ki je ne smeš zamuditi.

Informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in niso namenjene kot nadomestilo za pregled in nasvet strokovnjaka. Informacij na tej spletni strani ne uporabljajte za diagnostiko, zdravljenje ali preprečevanje kakršnih koli zdravstvenih težav. Če ste noseči, dojite, imate kakršne koli zdravstvene težave ali jemljete zdravila, se pred uporabo izdelkov na tej spletni strani posvetujte z strokovnjakom.

Opravi TEST, in se nehaj spraševati katero prehransko dopolnilo bi bilo pravo zate.

h
Sledite nam