Brezplačna dostava pri sklenitvi naročnine

k

O nas

Vsak izmed nas išče načine, kako poskrbeti za lastno zdravje. Na poti do boljšega počutja pa potrebujemo odgovore: kaj je dobro zame, kaj potrebujem, kaj res deluje?

UNIQLY

Verjamemo v osebni pristop

UNIQLY je nastal z namenom, da vas pri tovrstnih vprašanjih usmerja z iskrenim nasvetom, ki temelji na preverjenih dejstvih in najnovejšem znanju.

Izpolni vprašalnik
g
h

Smo ekipa nutricionistov, farmacevtov, mladih podjetnikov in programerjev. Radi imamo šport in tehnologijo, pa tudi zdravo hrano in prijetno družbo.

Smo precej zabavni; ko je treba, pa nadvse resni. Tako tudi jemljemo tisto, zaradi česar UNIQLY sploh obstaja: vaše želje po zdravem, srečnem in polnem življenju.

f
Mineral Liquids
f
Mineral Liquids
l
Mineral Liquids
h
Mineral Liquids

Ustanovitelja

Tim Hajšek

Direktor podjetja, športnik

  • Ashwagandha proti stresu*
  • Magnezij za mišice*
  • Melatonin za boljši spanec*

Tim Hajšek

Direktor podjetja, športnik

  • Ashwagandha proti stresu*
  • Magnezij za mišice*
  • Melatonin za boljši spanec*

Our Organic Experts

Ad mea harum elitr audire, te mea invidunt gubergren constituto. Aliquam postulant eam ne, cu falli decore eam.

Rok Terkaj
Komunikacija in PR

Rok Terkaj je po duši glasbenik, odlično pa se znajde tudi v poslovnem svetu. Rok komunicira z vami na družbenih omrežjih, piše članke in sodeluje z mediji.

Andraž Gavez
Poslovni razvoj

Andraž je ustanovitelj in direktor ene najbolj prepoznavnih slovenskih znamk Mojacokolada.si in soustanovitelj najhitreje rastočega fullfilment centra v regiji Fully. Je tudi predsednik Društva spletnih trgovcev, kot mentor pa sodeluje še s Konoplja.net, Peach Booty Plan in BeLife Kombucha. Andraž v UNIQLYju sklepa sodelovanja.

Maja Voje
Rast in marketing

Maja Voje je ena najbolj priznanih strokovnjakinj za ``growth marketing`` na svetu. V svoji karieri je sodelovala z Googlom, nemškim Rocket Internetom in številnimi podjetji iz Slovenije, Belgije, Nizozemske in ZDA. Maja UNIQLY-ju svetuje na področju marketinga in rasti.

Jošt Gombač
Programer - UI

Jošt je zadolžen za to, da se boste na naši spletnih straneh počutili kar se da udobno. Jošt namreč predvsem pili uporabniško izkušnjo.

Rafael Irgolič
Programer - AI, algoritem

Rafaael skrbi, da tehnologija deluje tako kot mora. Še posebej je mojster za razvoj algoritmov in avtomatizacijo procesov.

h

We specialise in:

Organic Farming & Certification

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium doloremque laudantium. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit

Crop Producion & Organic Marketing

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium doloremque laudantium. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit

Healthy Lifestyle and Much More

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium doloremque laudantium. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit

Znanstveno-posvetovalna ekipa

Pri razvoju priporočilnega sistema sodelujemo z vrhunskimi znanstveniki s področij nutricionistike, farmacije in medicine. Skupaj lahko zagotovimo, da so priporočila našega sistema enaka kot če bi se za nasvet osebno obrnili k izkušenim strokovnjakom.

y
prof. dr. Samo Kreft, mag. farm.

Dr. Kreft je profesor na Fakulteti za farmacijo v Ljubljani, kjer raziskuje in predava o zdravilnih rastlinah in drugih zdravilih naravnega izvora. Je član Slovenskega farmacevtskega in Botaničnega društva Slovenije. Sodeluje tudi z evropsko in slovensko agencijo za zdravila. Poleg številnih znanstvenih člankov je dr. Kreft napisal prek 60 poljudnih in strokovnih prispevkov za različne slovenske revije, pogosto pa je tudi gost v radijskih in televizijskih oddajah.

g
Luka Dolore
Life Coach

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit volup

j
dr. Klemen Zupančič

dr. Klemen Zupančič je doktoriral iz biomedicine, natančneje genetike. Raziskovalno delo je opravljal v Laboratoriju za matične celice in tkivno inženirstvo na Univerzi Columbia v New Yorku in pa na slovenskem Nacionalnem inštitutu za biologijo. Dr. Zupančič zelo uspešno povezuje znanost s podjetništvom; je namreč soustanovitelj različnih inovativnih podjetij kot sta BioSistemika in SciNote.

f
Jana Kumelj, mag. farm.

Jana Kumelj ima 20 let izkušenj na različnih področjih marketinga v globalnem farmacevtskem podjetju Pfizer. Ima bogato znanje iz problematike, diagnostike in terapevtskih trendov zdravljenja na različnih terapetskih podorčjih. Zadnja leta poglobljeno deluje na področju prehranskih dopolnil, kjer skrbi za svetovanje in izobraževanje na področju marketinga. Sledi svetovnim trendom na področju prehranskih dopolnil in pomaga pri razvoju in izboljšavah izdelkov najvišje kakovosti ter njihove skladnosti z zakonodajo ciljnih trgov.

Sledi nam na Instagramu

UNIQLY vizualna zgodba na socialnem omrežju, ki je ne smeš zamuditi.

Informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in niso namenjene kot nadomestilo za pregled in nasvet strokovnjaka. Informacij na tej spletni strani ne uporabljajte za diagnostiko, zdravljenje ali preprečevanje kakršnih koli zdravstvenih težav. Če ste noseči, dojite, imate kakršne koli zdravstvene težave ali jemljete zdravila, se pred uporabo izdelkov na tej spletni strani posvetujte z strokovnjakom.

Opravi TEST, in se nehaj spraševati katero prehransko dopolnilo bi bilo pravo zate.

h
Sledite nam