Resveratrol

  • Izjemno pomemben anti-aging antioksidant.
  • Vzdržuje zdrav nivo lipidov.
  • Podpira imunski in srčno-žilni sistem.
  • Podpira normalen nivo ženskih hormonov

Skupna cena:

0.49  / dan
IZPOLNI VPRAŠALNIK
Izberi količino

Brezplačna dostava ob sklenitvi naročnine!

100% varnost plačil ne glede na izbran način plačila.

Opis

Najboljše iz narave

Resveratrol je v zadnjem času vse bolj raziskovana in uporabljena učinkovina z izjemnimi antioksidativnimi lastnostmi. Z namenom, da bi izkoristili vse prednosti resveratrola, se pogosteje uporablja njegova čista oblika.

Resveratrol lahko podpira funkcijo srčno-žilnega sistema, imunskega sistema, preprečuje škodo prostih radikalov v možganskih celicah in verjetno tako preprečuje nastanek demence.

Uniqly Resveratrol kapsula vsebuje izključno naravni in visokokakovostni resveratrol iz korenine japonskega dresnika (Polygonum cuspidatum), ki je najbolj kakovosten vir resveratrola za prehranska dopolnila. Vsebuje 125 mg čistega resveratrola na eno kapsulo, kar je primerljivo s 4L rdečega vina. Ne vsebuje živalskih snovi, zato so kapsule primerne tudi za vegetarijance in vegane.

Izdelek vsebuje

Resveratrol spada med oksidante, saj je polifenol, ki se naravno nahaja v lupini rdečega grozdja, izbranega jagodičevja in drugih rastlin. Resveratrol lahko podpira funkcijo srčno-žilnega sistema.

Polifenoli so izjemno pomembni za zdravo prehrano, saj varujejo naše telo pred oksidacijskim stresom in prostimi radikali. Resveratrol v rastlinah služi kot obramba pred napadom gliv in raziskovalci so ugotovili, da njegovo uživanje pozitivno vpliva tudi na človeški organizem.
Priporočeno uživanje

1 – 2 kapsuli na dan z vodo.

Alergeni

Čeprav so za preprečevanje navzkrižne kontaminacije sprejeti strogi varnostni ukrepi, je ta izdelek izdelan v obratu, ki obdeluje tudi alergene snovi.

Opozorilo!

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.

Shranjevanje

Hraniti na hladnem, suhem in temnem prostoru, izven dosega otrok!

Sestavine

Trans-resveratrol iz izvlečka Polygonum Cuspidatum, Vezivo: mikrokristalna celuloza, Ovojnica kapsule (hidroksipropil metilceluloza, barva: rdeč železov oksid, titanov dioksid), Tiamin hidroklorid, Ovojnica kapsule: hidroksipropil metil celuloza, maltodekstrin, sredstvo proti strjevanju, Sredstva: (magnezijev stearat, silikonski dioksid).

Dodatne informacije

Cilji

Kosti

Izdelek še nima mnenj.

Oddaj mnenje

Be the first to review “Resveratrol”