Selen ACE

  • Zaščita celic pred oksidativnim stresom in nastanku prostih radikalov.
  • Podpora delovanju srca, možganov, prostate, ščitnice in imunskega sistema.
  • Za normalno delovanje kosti, hrustanca, dlesni, zob, kože in žil.

Skupna cena:

0.20  / dan
IZPOLNI VPRAŠALNIK
Izberi količino

Brezplačna dostava ob sklenitvi naročnine!

100% varnost plačil ne glede na izbran način plačila.

Opis

Sinergijski boj proti prostim radikalom

Selen ACE vsebuje organsko vezan selen, ki ga telo dobro absorbira in izkoristi v zadostni meri. Dodani so mu še trije pomembni vitamini v naravni obliki A, C in E in tako skupaj tvorijo sinergijski učinek v boju proti oksidativnemu stresu in nastanku prostih radikalov.

Prosti radikali so atomi, ioni, molekule ali kompleksi, ki so zelo reaktivni in zato tudi nestabilni. Zaradi teh lastnosti hitro reagirajo z drugimi molekulami in zelo škodijo celicam.Oksidacija prostih radikalov povzroči oslabitev naravne pregrade naše kože. Prehransko dopolnilo omogoča vitalnost, podpira tvorbo kolagena in ohranja zdravo kožo, nohte in lase. Po telesnih naporih zmanjšuje utrujenosti in izčrpanosti.

Uniqly Selen ACE tablete ne vsebujejo živalskih snovi, zato so primerne tudi za vegetarijance in vegane.

Izdelek vsebuje

Selen skrbi za pravilno delovanje žleze ščitnice, preprečuje delovanje prostih radikalov, pomembno vlogo ima pri delovanju kognitivnih procesov, ohranjanju imunskega sistema in zdrave plodnosti pri obeh spolih. Vključen je v proizvodnjo prostaglandinov, ki regulirajo vnetja.

Selen je tudi lepotni pomočnik za kožo, lase in nohte ter podpira tvorbo kolagena v celicah.

Premalo selena v telesu lahko vodi do bolečin v mišicah in sklepih, poškodovanih las, sprememb na koži in belih lisah na nohtih.

Dolgoročno hudo pomanjkanje pa vodi celo do Hashimotove bolezni – to je stanje, pri katerem imunski sistem napade ščitnico ali pa do neplodnosti.
Vitamin A je močan antioksidant in zato pomemben za nevtralizacijo prostih radikalov. Preprečuje poškodbe celic in celičnih jeder, spodbuja presnovo železa in podpira ohranjanje vida.
Vitamin C je nepogrešljiv za tvorbo veznega tkiva, saj podpira nastanek kolagena v telesu. Kolagen je pomemben strukturni protein. Vitamin C ima pomembno funkcijo pri telesu lastnem obrambnem mehanizmu. Ljudje pod stresom, kadilci ali tisti, ki so podvrženi okužbam, imajo povečano potrebo po vitaminu C. Vitamin C je učinkovit antioksidant in ima posebne funkcije za kožo.
Vitamin E je skupno ime za skupino v maščobi topnih sestavin, ki jih telo dobiva preko živil. Telo jih samo ne more tvoriti. Vitamin E je lovilec radikalov, in ščiti celice pred oksidativnim stresom.
Priporočeno uživanje

1 tableta na dan s hrano ali vodo.

Alergeni

Brez

Čeprav so za preprečevanje navzkrižne kontaminacije sprejeti strogi varnostni ukrepi, je ta izdelek izdelan v obratu, ki obdeluje tudi alergene snovi.

Opozorilo!

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjevanje

Hraniti na hladnem, suhem in temnem prostoru, izven dosega otrok!

Sestavine

Mikrokristalna celuloza, Di-kalcijev fosfat, Vitamin C (kot askorbinska kislina), Vitamin A (kot priprava betakarotena: maltodekstrin, karotenoid Dunaliella Salina, sončnično olje, D-alfa tokoferol), Sredstvo proti strjevanju: magnezijev stearat, Vitamin E (kot D-alfa tokoferil sukcinat), Pripravek za selen (selenometionin, mikrokristalna celuloza).

Dodatne informacije

Cilji

Energija, Imunski sistem, Kosti, Koža, Lasje, Nohti, Oči, Sklepi, Šport, Stres

Izdelek še nima mnenj.

Oddaj mnenje

Be the first to review “Selen ACE”