Vitamin B12

  • Delovanje živčnega in imunskega sistema
  • Zmanjševanje utrujenosti in izčrpanosti
  • Visoka vsebnost vitamina B12
  • Primerno zlasti za vegane in vegetarijance!

Skupna cena:

0.20  / dan
IZPOLNI VPRAŠALNIK
Izberi količino

Brezplačna dostava ob sklenitvi naročnine!

100% varnost plačil ne glede na izbran način plačila.

Opis

Vitamina B12 ne proizvajamo sami

Vitamin B12 ali kobalamin je ključni element za mnoge funkcije v človeškem telesu. Kako zelo pomemben je se običajno zavemo šele, ko nam ga primanjkuje. Naše telo ga ne more proizvajati samo, temveč ga moramo zaužiti – s hrano ali z dopolnili.

Vitamin B12 se v hrani nahaja predvsem v mesu, mlečnih izdelkih in jajcih, vendar pa je občutljiv na visoke temperature, zato se ga v toplotno obdelani hrani nahaja mnogo manj.

Uniqly Vitamin B12 tablete z visoko (20.000 % PDV) vsebnostjo vitamina B12 (cianokobalamin). Ne vsebujejo živalskih snovi, zato so primerne tudi za vegetarijance in vegane.

Izdelek vsebuje

Vitamin B12, znan tudi kot kobalamin, je eden od 8 vitaminov, ki tvorijo kompleks B. Njegova vloga v telesu je, da prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema in posledično k zmanjšanju utrujenosti. Najdemo ga predvsem v živilih živalskega izvora. Pomanjkanju tega pomembnega vitamina so izpostavljeni predvsem vegetarijanci in vegani, pa tudi vsi ostali, ki ga premalo zaužijejo hrano ali pa imajo povečane potrebe po vitaminih.

Ta vitamin je ključen za nekatere mehanizme v našem telesu, kot so delitev celic, proizvodnja energije in tvorba hemoglobina. Pomaga tudi pri vzdrževanju normalnih psiholoških funkcij in pravilnem delovanju imunskega sistema.
Priporočeno uživanje

1 tableta na dan.

Alergeni

Lahko vsebuje: mleko, soja

Opozorilo!

Prehransko dopolnilo ni nadoestilo za uravnnoteženo in raznovrstno prehrano.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.

Shranjevanje

Hraniti na hladnem, suhem in temnem prostoru, izven dosega otrok!

Sestavine

Mikrokristalna celuloza, dikalcijev fosfat, magnezijeve soli maščobnih kislin (sredstvo proti sprijemanju), silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju), cianokobalamin (vitamin B12).

Dodatne informacije

Cilji

Energija, Imunski sistem, Prebava, Stres

Izdelek še nima mnenj.

Oddaj mnenje

Be the first to review “Vitamin B12”